Overview

Вклучува:

  • 2 часовно јавање
  • 1h обука за јавање (тренинг и безбедносен брифинг)
  • Безбедносна опрема (шлем за јавање)
  • Пикник (Традиционално локално козјо сирење,домашна пита, свеж зеленчук и чашка традиционална домашна ракија)
  • Водич (Англиски или Македонски)