Јавање и Коњи

Ние нудиме вестерн стил на јавање. Вие ќе јавате балкански планински коњи, издржливи и стабилни за стрмен терен, а исто така и полурасни арапски коњи.

На овие јавања, треба повеќе да внимавате да ја спакувате соодветната облека за патување и да бидете сигурни дека сте доволно физички способни за патување.

Можеме да се прилагодиме на секое ниво на јавач, од почетник до напреден. Пред да започне јавањето, секој јавач од групата добива индивидуални инструкции со професионален водич.

Галерија